Γιατί να μας επιλέξετε;

Κατανοούμε τις ανάγκες των εντολέων μας στους οποίους παρέχουμε έγκυρες, ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες και υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα νομικής ύλης και προσεγγίζοντας εξατομικευμένα την κάθε υπόθεση με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εντολέων μας.

Η φιλοσοφία μας

Παρέχουμε συνολικές λύσεις στους πελάτες μας, έχοντας υπόψη ότι οι πελάτες δεν έχουν ανάγκη από δικηγόρους που απλώς γνωρίζουν τις διατάξεις του εκάστοτε νομικού πλαισίου και τους πληροφορούν για όσα δεν επιτρέπεται να κάνουν, αλλά από δικηγόρους με υψηλή εξειδίκευση οι οποίοι αντιλαμβάνονται τους στόχους τους και το επιχειρηματικό όραμα των εντολέων τους και βοηθούν στην επίτευξή των στόχων και του επιχειρηματικού οράματος τους.

Επικοινωνία

Πατριάρχου Ιωακείμ 56
Κολωνάκι
106 76, Αθήνα

Τηλ: +30-210-72-15-425
Φαξ: +30-210-36-09-108

Ιστοσελίδα:
www.athens-lawyers.gr

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:
info@athens-lawyers.gr

Η Ομάδα μας


Βασίλειος Μπαλάσης - Ιδρυτικό Μέλος
Ο Βασίλειος Μπαλάσης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο King's College (Πανεπιστήμιο του Λονδίνου) και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο LL.M. (Master of Laws) στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Θεολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Είναι εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και στο Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο. Σήμερα είναι Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω και ενεργεί ως νομικός σύμβουλος μιας σειράς από τράπεζες και εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά. Ο Βασίλειος Μπαλάσης ίδρυσε το Δικηγορικό Γραφείο Μπαλάσης & Συνεργάτες το 2000.
Τηλέφωνο: +30-210-72-15-425
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: balassis@athens-lawyers.grΓκρέις Χιώτη - Νομική Σύμβουλος - Δικηγόρος
Η Γκρέις Χιώτη γεννήθηκε στο Σύδνευ της Αυστραλίας και απέκτησε πτυχία στο εμπόριο και στα νομικά (B.Com/LL.B.) από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία. Η Γκρέις διαθέτει εκτενή εμπειρία στους τομείς των τραπεζικών, χρηματοδοτήσεων, εταιρειών καθώς και σε εμπορικά θεμάτα, έχοντας εργαστεί ως Δικηγόρος στην Αγγλία και Ουαλία για 8 χρόνια στο τραπεζικό και χρηματοδοτικό τμήμα της δικηγορικός εταιρείας Clifford Chance στο Λονδίνο και έχοντας εργαστεί για 5 χρόνια στο τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο Σύδνευ. Η Γκρέις ομιλεί Αγγλικά και Ελληνικά.
Τηλέφωνο: +30-210-72-15-425
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: chiotis@athens-lawyers.grΧρήστος Ζέρβας - Δικηγόρος
Ο Χρήστος Ζέρβας γεννήθηκε στην Αθήνα. Μετά την αποφοίτηση του από την Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών, ξεκίνησε τις νομικές σπουδές του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης όπου έλαβε το πτυχίο της Νομικής. Στη συνέχεια παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στον τομέα του τραπεζικού και εταιρικού δικαίου. Αφού ολοκλήρωσε τη δικηγορική του άσκηση στο Δικηγορικό Γραφείο Μπαλάσης & Συνεργάτες και με την εγγραφή του στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ο Χρήστος Ζέρβας έγινε συνεργάτης του Δικηγορικού Γραφείου Μπαλάσης & Συνεργάτες. Έχει επίσης σπουδάσει δημοσιογραφία στην Αθήνα, Ελλάδα. Ο Χρήστος ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά.
Τηλέφωνο: +30-210-72-15-425
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: baroutas@athens-lawyers.gr